Post by fisubdedina on Feb 18, 2022 0:16:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch crystals ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Na początku myślałem, że to zwykła gra restauracyjna, ale z ukończeniem i wieloma rzeczami, które sprawią ci przyjemność. Ta gra utrzyma Twoje palce u stóp...
Może być. Tylko lipa z tym kupowaniem obowiązkowo za klejnoty.
Za mało monety dochodzi i długo trzeba czekać przez udoskonalenie kuchni i sprzęt.
Uwielbiam tę grę, uwielbiam ulepszać moje restauracje i czuję się świetnie, gdy skończę całą restaurację i przejdę do następnej. Uwielbiam to, że możesz oglądać reklamy biżuterii. Chciałbym tylko, żeby ta opcja była dostępna również dla artykułów spożywczych, ale nie mam nic przeciwko wydaniu kilku dolarów tu i tam na coś, co naprawdę lubię
Czasami jest bardzo wolny i nie potrafię dobrze grać
💔🥀.
Kocham, kocham te gry. Teraz muszę się dowiedzieć, jak mogę zacząć wszystko od nowa. Tak jest dobrze
zbyt wolny i nudny
Widzę to i ta gra jest dobra. Ale w internecie była stresująca, bo zepsuła się lada chwila
Aktualizacja się nie aktualizuje, więc gra chce grać
Dałbym 5 gwiazdek, gdyby tylko łatwo było zdobyć jedzenie, dzięki czemu mogę grać na każdym etapie w sposób ciągły. Samo czekanie na 1 jedzenie trwa zbyt długo (2 minuty). Krótko mówiąc, aby przejść do 1 etapu, muszę odczekać 20 minut. jeszcze. I nienawidzę czekać. byłoby lepiej, gdyby jedzenie było również jedną z nagród po ukończeniu każdego poziomu. ale ogólnie mi się podobało. tylko to, że czekanie na mnie jest minusem.
kiedy zostaną wydane nowe poziomy? Czekam od miesięcy. Nie chciałbym usunąć, ponieważ nie ma nowych wyzwań
SZYBKO STAJE SIĘ TRUDNE. również każde ulepszenie wymaga diamentu > dostaje diament tylko wtedy, gdy ukończysz poziom z pełnymi gwiazdkami. w jaki sposób?? jak oczekujesz, że ludzie będą się tym cieszyć?
Ssie piłki. Trudno powiedzieć, co zostało zamówione lub gdzie to zdobyć. Zagrał tylko pięć minut, więc 2 gwiazdki mogą być hojne.
Na początku oceniłem tę grę na 5 gwiazdek, ale chciałbym teraz dodać, że podobała mi się ta gra, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że musisz zapłacić, jeśli chcesz grać dalej, ponieważ zarobienie wystarczająco dużo tutaj zajmuje wieczność, aby zagraj na poziomie 😑 zasmuca mnie, bo szło świetnie, dopóki nie skończył mi się chleb lub cokolwiek to jest *laughs*
Nie działa, nie mogę go nawet pobrać
Brzydkie... przepraszam twórcę gry....😡😡😡😡
Nie możemy grać, jeśli nie ma kukurydzy. I nie możemy łatwo kupić tego przedmiotu. Nie wiem dlaczego, tak rozczarowujące
To niesamowita gra, ponieważ możesz być tak dobry, jak gracze P2P. Kupiłem paczkę lub dwa, ponieważ tak bardzo to kocham i postanowiłem wesprzeć twórców gier. Dziękuję za tę niesamowitą grę 😊
Kiedyś był grywalny. Po aktualizacji wszystkie ukończone kawiarnie zostały zresetowane bez wyboru, czy chcesz kontynuować grę. Nie mogę teraz dostać nawet trzech gwiazdek, chyba że wszystko ulepszysz i będzie cię kosztować wiele klejnotów.
Dobrze szło do poziomu 21. Poszła po naleśniki i po prostu tańczyła w tył i czwórka. Utracono 6 klientów. Usuwanie gry
Od ostatniej aktualizacji, kiedy oglądam reklamy, aby zdobyć x2, „ładuje się” zbyt długo i muszę ponownie otworzyć aplikację.
Jak na razie dobrze. Za każdy ukończony poziom otrzymasz diament. Grafika jest dobra. Sama gra pomaga w pamięci. Pomaga z cierpliwością. Pomaga w zarządzaniu czasem. To naprawdę świetna gra terapeutyczna. Naprawdę to lubie.
Cafe Panic: Cooking game Simulyasiya pkt
Gra jest dobra, ale nie mogę uzyskać osiągnięć z Google Play, mimo że je ukończyłem. Otrzymałem tylko 50 z 59 osiągnięć, mimo że ukończyłem je wszystkie.
Pobrałem tę grę i uwielbiam w niej wszystko. Jest fajnie n wiele różnych poziomów Właśnie zaktualizowałem niektóre z mojej kawiarni n jest fajniej n inne jedzenie. Pobierz, pokochasz wszystko w tej grze 😍😍😍
TA GRA JEST RASYSTYCZNA. (Ponieważ moja początkowa recenzja została usunięta bez odpowiedzi, przejrzę ją ponownie, z pominięciem kolejnej gwiazdki). Ci, którzy pobierają tę grę, powinni wiedzieć, że aby twój awatar miał brązową skórę, musisz zapłacić 6000 gp. Bycie białym jest „wolne”. 5000 gp to koszt otwarcia drugiej restauracji. Zdobyć?
Uwielbiam gotować dla ludzi, po prostu robi się szalony, gdy awansuję, ale uwielbiam szaleństwo🥴😪🌍❤️
Ekstra gra
To moja ulubiona gra o gotowaniu !!!! To jest bardzo zabawne. Mam tylko nadzieję, że restauracji jest więcej niż 9, czekam na 3 nowe.
Bardzo fajna gra ale jest za krótko czas
Za dużo klejnotów wymaganych do niektórych przedmiotów. Nagrody nie są największe. Maszyny psują się zbyt często, nawet po otrzymaniu warrentys. Po prostu coś do zrobienia, gdy się nudzisz.
To naprawdę fajne, ale przejście na różne pozycje zajmuje dużo czasu
Elementy są tak małe i obok siebie, że punkty dotykowe łatwo przeoczyć lub pomylić na małym ekranie.
Cafe Panic: Cooking game Симулятори mkpw
Fajna gra, ale za bardzo się zepsuła. nie mógł przejść do następnego poziomu, ciągle się wyłączał. Proszę napraw
Cafe Panic: Masak masakan Penyelakuan ghe
Niezbyt dobrze to jakiś czas Frusheting . A ty dostajesz 50 hot dogów i pop, a ja trochę czasu jestem frazesami, a niektórzy nie pozwolą ci mieć posortowanej paniki w kawiarni
Ta gra jest do bani... Nie ma możliwości odzyskania, nawet jeśli zapiszesz ją w Google Play...
Jest dobrze, ale ukończyłem wszystkie widoczne poziomy i więcej się nie pojawia
Cieszyłem się tą grą nie po aktualizacji.. w ogóle nie podoba mi się aktualizacja🙁🙁🙁..teraz wymaga 10 dostaw 2 gry..każdy zakup jest teraz znacznie droższy niż wcześniej..w tym materiały eksploatacyjne /Składniki!! To za dużo…🙁🙁
Uwielbiałem tę grę, jednak są zbyt trudne, gdy ludzie nie mają pacjentów. Pozbawiło mnie to, że musiałem go zainstalować, ponieważ zbyt się agregował
Kocham tą grę. Chciałbym tylko wymazać moje dane, gdy chcę ponownie rozpocząć grę.
Złoto
To NIESAMOWITA, naprawdę super szalona gra. Grafika jest niesamowicie bogata, kolorowa i zabawna! Możesz oglądać reklamy, aby zarabiać klejnoty, artykuły spożywcze i pieniądze. Jest nawet małe miasteczko, w którym można kupić inne sklepy. Możesz pracować, aby zdobyć inne rzeczy, takie jak dodatkowe kostiumy dla swojej postaci, cierpliwość i wskazówki od klientów oraz wiele innych rzeczy. Miałem BARDZO trudności ze znalezieniem dobrej gry bez konieczności wydawania pieniędzy, a to ABSOLUTNIE pasuje do rachunku! Całkowicie polecam.
jest ze mną w porządku, ale to trochę nudne😑😕
Rebaixados Elite Brasil شبیهسازی orp
Wydaje się to być nudne. .
Niewystarczające wyzwanie i musisz poczekać, aby zdobyć walutę, aby grać na poziomach, a im wyższe poziomy, tym więcej waluty musisz poczekać, aby je zdobyć, więc jest to po prostu dużo czekania, a nie dużo rozgrywki. Jest to jednak najlepsza gra typu „diner-dash-esque”, z jaką kiedykolwiek się zetknęłam.
Witam... Miałem okazję zagrać w zaktualizowaną i poprawioną wersję. Poprawa jest na miejscu. To zabawne, ekscytujące i świetne. Kocham tą grę. Gram w tę grę już 4 lata. To jedyna gra na moim telefonie. *laughs*. PS .. pracownicy noszą maski, również😷 Dobra robota Boomware Tec!!!!!👌✌🤗🥳🥳🥳🥳😷😷
Wygląda na to, że nie możesz wygrać 40 dnia każdej restauracji, geez, nawet po ulepszeniu wszystkiego?
Bardzo zła gra, nudny poziom zajmuje dużo czasu
Może być gra tylko szkoda z tymi klejnotami