Post by fisubdedina on Feb 18, 2022 0:22:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ AB Transformers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AB Transformers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar səhv primogemlər ▞▞▞
▞▞▞ AB Transformers 2022 version ▞▞▞
Hər dəfə yeni yeniləmə olanda və oflayn rejiminizdə olanda bu, daha da pisləşir, oyun avtomatik olaraq onu yeniləməyi sizə xəbər verəcək və siz onu yeniləməyincə oyun sizə oynamağa icazə verməyəcək. Və təkcə bu deyil, oyunu açanda onu düzgün oynayırsan nooooo!! Oynadıqdan və oyuna yenidən daxil olduqdan sonra bu səhv olacaq və siz bu uşaqlıq oyununa daxil ola bilməyəcəksiniz və hətta qorxunc tənzimləmələr, səhvlər və qüsurlara baxmayaraq, mən hələ də bu oyunu oynayıram, onu indi düzəldirəm.
Əyləncəli, əyləncəli və gülməli! təkmilləşdirmələr bir az çox vaxt tələb etsə də bir problem və qiymətli daşlar əldə etmək çətindir, lakin bundan başqa, həqiqətən əyləncəlidir!
Mən 727 səviyyəsinə yüksəldim, biz bu oyunu uzun illərdir oynayırıq, lakin məyus oldum ki, kimsə indi qışqırır və oyunun əyləncəli olmadığı yerdə hər şeyi yavaş hərəkətə gətirirəm. Kaş ki, düzəltsinlər
Oyun əvvəllər zəhmli idi, lakin son yeniləmədən bəri illər boyu oynayan oyunçuların qazandıqları və REAL PUL İLƏ ödədikləri hər şeyi götürdülər və onu tamamilə zibil parçasına çevirdilər və mən əvvəllər onunla əşyalar aldığım pulumu geri istəyirəm. bu, indi tamamilə sıfıra qaytarıldı. Beləliklə, indi yaxşı oynamağı bitirdim və bir daha toxunmayacağam.İnkişaf etdiricilər, lütfən, Aksessuarlar Kilidi Açılmış ekran mesajını təmir edin, çünki bu, mənim oyunda irəliləyişə imkan vermir. Baxmayaraq ki, bəzi aksessuarları oyun daşları ilə almışam, amma yenə də bu, hər dəfə oyunu açanda ortaya çıxır və missiyaları və ekrandakı hər hansı digər şeyi klikləməyimə mane olur. Zəhmət olmasa bu səhvi tez bir zamanda düzəldin, çünki bu mənim sevimli oyunlarımdan biridir. Mən Asus Zenfone Max Pro M1 modelindən istifadə edirəm.
Yaxşı, indi mən bu oyuna nifrət edirəm, bu, mənə saxlamaq və ya Facebook-a daxil olmaq imkanı vermirdi ki, bu oyunu uduzdu və bütün irəliləyişlərim bir daha oynamadı.
Şəxsən mən ona bir neçə ulduz daha verərdim, bəlkə də az və ya daha çox, amma oyunun gedişatı sərindir, qarışıq olan hissə, qazandığınız qızılı axmaq bir önizləmə və ya reklamı izləməli olduğunuz səviyyədə əldə etməyiniz üçündür' t de w mükafatlar o, öyrəndiklərini tələb etmək üçün deyir, əgər mükafat tələb etməyi öyrənməsən, onu keçməlisən, qarışıqdır, eşitdim ki, avtomatik olaraq mənə gəlməlidir.
AB Transformers Arkádové cep
Elesgermemmedov
Angry bird'in getdiyi köhnə günlər üçün darıxıram. Çox istərdim ki, onu geri gətirəydin, məndə 12 mini fiqur var, onları yenidən oyunda görmək üçün getdim.
Başladığım vaxtdan bu oyunu həmişə sevmişəm (2017-ci ildə düşünürəm), lakin sizin oyununuz həmişə ən yaxşısı olub! Ancaq bir şey var ki, tətbiq düyməsini böyütmək üzərində işləməlisiniz, çünki o, silinməyə davam edir.
Hər cəhətdən əladır, bunu 2016-cı ildə oynamışam və indi onu yeni telefonumda əldə etmişəm. Təəssüf ki, Angry Birds Epic və Angry Birds Go kimi əfsanələrin əksəriyyəti öldü, bizdə nə var və bu oyun mütləq qalmağa layiqdir!
Oyun yaxşıdır, amma reklamlar oyunu çökdürür, amma 1 gün ərzində bunu etdi, lakin 3D çəkiliş oyunu kimi davranmağa başladı (bu oyunu 4-dən 5-ə qədər oynamayın) amma belə pozulmaq böyük bir hissə deyildi, amma sağol: ) (Bu oyunu heç bir uşaq oynamasın
Əvvəllər transformator oynamağı sevirdim, amma sən məni daim yenidən başladın!
Gözəl oyundu
Mən məhv edənə qədər oyun əyləncəli idi, indi hər dəfə ondan istifadə etməyə cəhd edəndə oyun dayanır. MAD
Mən bu oyunu oynamağı sevirəm - AMMA facebookla daxil olmağa cəhd edəndə o, bütün irəliləyişlərimi itirdi. İndi, hətta yeni hesab yaratmağa çalışırsınız? Facebooka qoşulmayacaq. Tərəqqi saxlamaq üçün başqa seçimə ehtiyacım var, çünki oyunda irəliləmək üçün döyüş ötürmələrinə kifayət qədər pul xərcləmişəm.
Mən bu oyunu sevirəm, həqiqətən əyləncəlidir və mən qəzəbli quşları və transformatorları sevirəm, istifadə etmək üçün müxtəlif simvolları və fərdiləşdirilə bilən əşyaları sevirəm
çox bəyənirəm
Oyunun özü yaxşı idi. Müştəri xidməti? Elə də yaxşı deyil. Cihazlar arasında məlumatı dəyişməyə çalışmaq kabusa çevrildi və müştəri xidmətləri bunu həll edə bilmədi. ÜÇ HƏFTƏDƏN SONRA. Bu, 6 il sərf etdiyim və ən azı 50 dollar xərclədiyim və hətta alışlarımı bərpa edə bilmədiyim oyun üçün qəbuledilməzdir? Hadi Rovio - daha yaxşısını et! (və siz deməzdən əvvəl - ÜÇ HƏFTƏDİR ki, müştəri xidmətləri ilə əlaqə saxlayıram.Hər 4 gündə bir cavab almaq yaxşı xidmət deyil.)
Bu, çox yaxşıdır, baxmayaraq ki, çanaq bir az sürətlidir
Ən yaxşı oyun yaxşı qrafika, lakin quşların çevrildiyi zaman görünüşü yaxşı deyil və lütfən, başlarını maşının üstündən çıxarın, çünki transformator bumblebee-yə baxsanız, baş maşının üstündə deyil, ona görə də bunu dəyişdirməlisiniz. oyununuz 5 ulduza layiqdir.
əyləncəli oyun. bir çox əlavələrə və görüləcək çox şeyə deyil.
Trendy Fashion Styles Dress Up Casual games cyg
AB Transformers Arkadne igre nick
Bu oyun möhtəşəm idi, amma iş ondadır ki, bir vuruşda bu qədər sağlamlığımı itirməyimə o qədər nifrət edirəm ki, bu çox zəhlətökəndir, zəhmət olmasa onu əvvəlki vəziyyətinə qaytarın.
Döyüşmək olar??
AB Transformers Παιχνίδια arcade jgl
sizdə aksesuarların kilidini açmısınız, mən ondan qurtula bilmirəm, mən bu 2 ulduzu saxlaya bilmirəm, çünki Android-də olan səhvə görə, xahiş edirəm onu düzəldin və mənim səviyyəm 167-dir Hesabımı itirmək istəmirəm, xahiş edirəm səhvi düzəldin):
Siz qəzaları düzəltdiniz, lakin indi bu, mənə oyunu davam etdirməyə imkan vermir, əvəzində mən sıfırdan başlamalıyam və bütün alışlarımı və irəliləyişlərimi itirmişəm.
lap yaxsi oyundu
Yaxşı oyun. Geriləmə pisdir, ancaq androidi yenidən başladın və hadisəni yandırın və hər şey yaxşı olacaq. Bu oyunu sevirəm.Məndə 1 il oldu və hələ də buna görə üzülməmişəm
ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK GÜZEL...
Fərqlidir! 1-ci çıxanda məndə bu oyun var idi və indi onu çox bəyəndim. Və bütün proqramdaxili alışlarla nə baş verir!
Eladı
AB Transformers Arkade adxz
Mən bu oyun haqqında dediyim hər şeyi geri götürürəm, oyunda hər bir səviyyənin sonunda həmişə əlavələr var, bütün səhvlər var və bu, telefonuma virus verdi, ona görə də onu silməli oldum.
Mən facebooka daxil ola bilmirəm zəhmət olmasa kömək edin, çünki inkişaf etdirici rejimə keçdi lütfən facebookda bütün irəliləyişlərim var☹☹☹☹
Nə üçün bu proqram səhv reklam edir, onun yeniləmə ölçüsü 31MB-dir, lakin yeniləmək üçün kliklədiyiniz zaman 378MB-a dəyişir? Əgər kiminsə məhdud datası varsa və 31MB yeniləmənin yaxşı olacağını düşünürsə, yeniləmə əslində 378MB olduğu üçün mobil provayderindən əlavə ödəniş alır. Zəhmət olmasa yeniləmə ölçüsünün nə olacağını bizə dəqiq deyin ki, tıklamadan əvvəl bilək!
Cox yaxsi oyundur
Bu oyunu bir gün keçirdim və artıq Terrence, zəhmli oyunum var
Bu oyun əla idi və mən çox həzz alırdım. Amma indi o qədər çox şey götürüblər ki, artıq oynamaq həqiqətən əyləncəli deyil. Əsas keçid yaxşı tərtib olunmayıb, qığılcım qaçışı birdən çox simvolu aktivləşdirmək və istifadə etmək üçün böyük ödəniş tələb edir və onlar gündəlik mükafatları xeyli azaldıblar. Artıq pulunu ödədiyim qığılcım qaçışında yuvanı itirdim. Çox pul və ya vaxt sərf etmək istəməyən insanların yaxşılaşmasını qeyri-mümkün etdilər. Ümumiyyətlə, bu oyun çox aşağı düşdü.
Mən bu oyunu sevirəm və animasiyada səhv bir şey var, bu çox qəribədir, zəhmət olmasa animasiyanı təkmilləşdirin və zəhmət olmasa Rovio-da qrafika və oyunu təkmilləşdirin.
Qardaş o qədər pisdir ki, məni qovdu və mən yeni bir xarakter açacaqdım, sonra heç vaxt qoşula bilməzdim. Bunu dərhal düzəldin, yoxsa silirəm
Böyük oyun transformatorları sevirəm