Post by fisubdedina on Feb 18, 2022 0:25:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kristallerin kilidini aç ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2022 version ▞▞▞
çok güzel oyun
Hayranıyım ilk kez yüklüyorum
aşırı çok çok güzel bir oyun
Ama yeni bölümler bölüm bölüm bölüm bölümleri
Senin oyununu oynadım ve hatta tüm seviyeleri bitirdim. Hatta başka bir oyun denemek için bir süre oynamayı bıraktım. Ve kendimi en az 2 veya 3 yıldır senin oyununa geri dönerken buldum. Çünkü çok eğlenceli ve oynamak için hiçbir şey satın almam ya da hayatımı kaybetmem gerekmiyor, oynamaya devam edeceğim. A++++++ bu oyunu geliştirmekle harika bir iş çıkardınız. Çok mutlu bir oyuncudan teşekkür ederiz!
Burger Shop Alkalmi cecm
Ücretsiz diyor. Ücretsiz sürüm demeli
Harika bir oyun mükemmel herkese tavsiye ederim
Bu oyun çok kötü bu oyunda tavuk eti vb.
Oynaması çok eğlenceli ve farklı şeyler yapmayı öğreniyorsunuz
Bu oyunu gerçekten çok seviyorum.. Oyun, müşterilerin sabrını yitirdiği için çok zorlayıcı ama bize onlarla etkili bir şekilde nasıl başa çıkacağımızı gerçekten öğretiyor..
Bu oyun çok zor ve bunu sevmiyorum !!! >=(
Güzel oyun ama bende 39-40 levelde acmiyo
Burger Shop Diverse dtqe
Ama neden sildiğimi şimdi şimdi tekrar yüklüyorum
Bu oyun o kadar sıkıcı ve sinir bozucu ki nefret ettim
Süper eğlenceli, ancak diğer yemek pişirme oyunlarına kıyasla gerçekten stresli.
onun.....tooooo.....için......kötü oyunlar 😡😡😡😡😡😡 😡😡😡😡😡😡
Oyunun güzel olduğu fotoğrafından belli 😄😄
ilk önce beğendim ama her kademede daha fazla yemek ekliyorlar bu çok zor görünüyor ve sanırım bir süre sonra hiç beceremiyoruz ama güzel başlayınca
Bu oyun eğlenceli
harika
Harika
Burger Shop Priložnostne ssj
İyiydi
çok eğlenceli. ve tüm yeni yiyeceklerle asla eskimez. Eğer bir meydan okuma istiyorsanız o zaman bu sizin için bir oyun ama daha yavaş bir hız istiyorsanız o zaman bir rahatlama modu var, bu yüzden her iki şekilde de bu gerçekten iyi olurdu.
Bu oyunu yıllardır oynuyorum ve hiç düş kırıklığına uğratmadım. Ben ve ailem, oyunu en hızlı kimin bitirebileceğini görmek için yarışlar yapıyoruz ve birçok kez oynamama rağmen bu kesinlikle bir meydan okuma! İyi oyun!
İndirmeyecek
Önemli değil . Çok sıkıcı ama. Yükledikten hemen sonra sildim. Ateşi pişirmek daha iyidir.
bu oyunu sevmiyorum çok sıkıcı
harika bir oyun
Bu oyun telefonuma virüs bulaştırdı. Bu nedenle telefonum şimdi hata veriyor ve donuyor. Harika oyun konsepti tho
İNDİRMEK İÇİN ÇOK UZUN SÜRÜYOR!!!! ne veriyor diyorum.
Dead Ahead: Zombie Warfare ስልት fao
Varya bir ceza davası bide bu mükemmel