Post by hearthocomdestso on Mar 7, 2022 22:26:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezená výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Hell Monday 2022 version ▞▞▞
Etapy jsou na mě moc krátké, ale možná to je smyslem této hry, ale pro mě rozhodně ne
Bullet Hell Monday Arked tnva
Je to zábavné a intenzivní, ale pokud máte telefon nebo zařízení s ne příliš velkým výpočetním výkonem, zpomalí se a těžší úrovně jsou mnohem snazší, protože loď se stále pohybuje stejnou rychlostí, ale kulky ne.
Simulátor bílé obrazovky? Hra vůbec nefunguje
Moje první bullet hell hra, rozhodně stojí za to si ji vyzkoušet, ovládání je po vytočení na jedničku, grafika je popová, vše běží hladce a samozřejmě hromady obsahu!
Tuhle hru miluji, ale proč bych pokračoval v hraní, když se nemůžu dostat přes 206
Ahoj, zkoušel jsem hrát tuhle hru. Hra byla úplně proč, je to proto, že můj telefon je špatný. Ale hra je to zajímavá, takže si ji brzy zahraju a dám vyšší hvězdičky.
Začal jsem s tím, než vyšly další 2 a všechny 3 jsou skvělé a do všech 3 jsem dal peníze, protože mě všechny 3 velmi baví. Tento vývojář ví, co dělají. Intenzita výzev této hry se zvyšuje s postupem a je zábavná, pokud máte rádi rychlé výzvy.
Nejdřív jsem nechápal, proč se tomu říká bullet hell, ale je to mnohem těžší. Hra je plynulá a grafika úžasná. Je trochu drsný, ale je dobře vyvážený. Reklamy nejsou rušivé
Opravdu úžasná hra. Pěkná výzva pro každého, kdo má trpělivost. Jedinou zvláštností této hry je, že nepodporuje pero Note 5 pro pohyb lodi. Měl bych lepší výhled na displej, kdyby mi nepřekážel prst
Skvělá hra. Splňuje jméno Update: Nevím, co se stalo, ale včera jsem aktualizoval aplikaci a najednou je veškerý můj pokrok pryč! Všechna ta odemčená vylepšení a lodě. To je nesmysl, protože všechny ty peníze za tvrdou práci a utracené body jsou pryč. Měním své hodnocení z 5 na 2. Dvě jen proto, že se hra stále hraje. S tím jsem skončil.
SKVĚLÁ HRA, ALE UDĚLEJTE DANMAKU JEŠTĚ ŠPATNĚJŠÍ
Je mi špatně z bullet he'll games a tento není výjimkou, což znamená, že dělá svou práci.
Bullet Hell Monday Arkada veg
Potřebuje nějaký rychlý restart, celá sekvence přehrání hry je příliš dlouhá.
Je velmi snadné jej uchopit a pro hráče představuje výzvy. Celkově docela dobrá hra
Musím hrát víc Přál bych si, aby byly nemožné úrovně již dostupné.
je skvělá hra. Některé úrovně jsou nespravedlivé, stěny se zavírají nebo otevírají a není čas reagovat. Takže musíte udělat stejnou úroveň několikrát, abyste zjistili, kde musíte být.
Zábavná hra, kterou lze hrát kdykoli. Zatím dávám 3 ⭐, protože všechny moje nákupy zmizely pravděpodobně kvůli aktualizaci...
Zábava jako čert
Bullet Hell Monday 아케이드 srui
Má vše, co od mobilního SHMUP chcete, spoustu mechanismů uhýbání a skórování a systém zvyšování úrovně, který podporuje opakované hraní. Zcela proveditelné bez nákupu, ale nakonec si ho stejně uděláte, protože hra je tak dobrá.
Dobrý
Miluji tuhle hru! Opravdu jsem chtěl hru typu bullet hell, stejně jako boj s bossem 1 a 2. Loď je nejen upgradovatelná, ale má také různé zbraně. můj jediný problém je, že peníze/AP, které vyděláte za splnění misí, jsou trochu nízké a někdy musíte makat, abyste si mohli koupit silnější vylepšení
Právě jsem se dostal na 404. Některé z těchto nepřátel opravdu miluji
Angry Birds Dream Blast Atjautības spēles ghi
Rychlé tempo, rychlý postup, rychlé mise. V pozdějších úrovních se více spoléháte na načasování bomb než na svou schopnost uhýbat, protože uhnout kulkám je nemožné.
Stage 404 je doslova peklo
Skvělý čas, který mi pomáhá se zabavit a rozproudí mi adrenalin! Moje jediná chyba je, že kampaň měla pouze 5 kapitol a většina typů lodí vyžaduje nákupy ve hře.
Je to trochu drsné a přál bych si, aby existoval lepší způsob, jak rychleji získávat body. Kupte si to, je to dobrá hra a líbí se mi.
Nezaregistruje se, když klepnu na obrazovku.
Velké kulové peklo pro mobilní zařízení. Úžasně se ovládá, dobře navrženo a prostě zábavné. Docela generický bullet hell art styl, ale to na hratelnosti vůbec neubírá.
Zábava, úžasné zopakování zážitku z kulového pekla na mobilu. Jen bych si přál, abych nemusel platit peníze za odemčení všech lodí!
Zábavné a intenzivní
Kvalitní hratelnost a široká škála dostupných funkcí a boosterů, které udrží hru na chvíli svěží. Reklamy jsou vkusně umístěny a vůbec neruší hratelnost. Připadá mi to jako dokonalá výzva, a dokonce i návrat k hraní misí, kde brousíte AP a upgradujete věci, mi nepřipadá nudný.
Kdyby se hudba tolik neopakovala, dal bych 5 hvězdiček. Přesto velmi zábavná hra
To je v pořádku
NE vymáhání hotovosti za účelem zálohy. Podívejte se na některé reklamy, abyste byli rychlejší, ale je to zbytečné. Ve skutečnosti je výslovně uvedeno, že hotovost za upgrady (několik celkových a levných, omezených) ztratí některé výhody hry!! Hudba je sladká, sebereferenční. Pedagogika spojená s posloupností 1. výzev, kterým čelíte, a 2. konkrétních lodí a vylepšení, které je dokážou porazit, je nádherná. Zřejmě existuje řada takových. Hádej, co hraju po tomhle?
Tohle je sakra zábavná hra. Ale kdysi jsem to hrál na svém ipadu a chci přenést svá data z ios do androidu, pro které existují možnosti. Velmi smutné
Myslím, že hry jsou zábavné, i když příležitostně poklesnou, ale stále jsou zábavné
Monetizace je špatně implementována. Stačí zaplatit za výhru. Nudný.
nákupy vás nesou, ale ne natolik, aby se hra stala příliš snadnou. to je dobrá věc
Škoda, opravdu
Otevře se, ale musíte zaplatit za zábavu tbh
Bullet Hell Monday Arcade awy