Post by hearthocomdestso on Mar 7, 2022 22:43:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Deep Town: Idle Mining Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ περισσότερο χακάρισμα πόρων ▞▞▞
▞▞▞ Deep Town: Idle Mining Tycoon 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι, αλλά μου πήρε μήνες για να φτάσω στους αστεροειδείς. Οι διαφημίσεις μου σταμάτησαν να λειτουργούν, οπότε σκέφτηκα ότι θα αποθηκεύσω καθαρά δεδομένα και μετά θα φορτώσω ξανά. Η επαναφορά έγινε μετά από παιχνίδι αξίας μόλις μιας εβδομάδας.. tldr: μην φορτώσετε το παιχνίδι αποθήκευσης και περιμένετε να είναι η τελευταία αποθήκευση
Πιστεύω ότι πρέπει να κάνετε ένα κουμπί για να ανοίξετε όλα τα σεντούκια μαζί και όχι ένα προς ένα. Χρειάζεται πολύς χρόνος αν έχετε πολλά σεντούκια.
Το παιχνίδι δεν μου επιτρέπει να σύρω στους διαφορετικούς ορόφους μου ή να πατήσω κουμπιά για να αναβαθμίσω τα εργαλεία μου
Τα σεμινάρια κράτησαν πολύ. Είναι ένα πολύ απλό παιχνίδι, δεν χρειάζεται καν μαθήματα. Θα πρέπει να είναι μια επιλογή για να τα απενεργοποιήσετε. Φαίνεται σαν ένα παιχνίδι που είναι διασκεδαστικό για 2 ημέρες μέχρι να ρυθμίσετε όλα τα πράγματα, μετά θα πρέπει να ξοδέψετε 20 $ μόνο για τις επόμενες 3 εβδομάδες για να είναι διασκεδαστικό και στη συνέχεια άλλα 20 $ κάθε μήνα μετά από αυτό. Δεν φαίνεται ότι αξίζει να παίξεις. Εκτός από το ότι δεν είναι για μένα, αν σας αρέσουν τα αδρανή παιχνίδια που μπορούν επίσης να είναι διαδραστικά. Από αυτό είναι καλό φαντάζομαι.
Το παίζω χρόνια και μου αρέσει
Αυτό το παιχνίδι είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια που θα δείτε έναν βετεράνο του ναυτικού να παίζει, ακούγεται γελοίο αλλά είναι απλώς εθιστικό. Έχει πτυχές ενός αδρανούς παιχνιδιού, αλλά είναι πιο αποτελεσματικό να είσαι ενεργός παίκτης επειδή πρέπει να διαχειρίζεσαι πόρους και να πουλάς μεταλλεύματα με μη αυτόματο τρόπο. εντάξει πάω αντίο τώρα
Οκ
Πολύ αργό άλεσμα. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι on/off για περίπου 2 χρόνια και παρόλα αυτά δεν κατάφερα να ξεπεράσω τον πρώτο κόσμο... Υπήρχαν κάποιες ενημερώσεις εκείνη την περίοδο που το έκαναν καλύτερο, αλλά τελικά κουράστηκα να μην κάνω ποτέ καμία πραγματική πρόοδο.
ωραία!!
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό, το σύστημα χρημάτων είναι λίγο ακριβό όταν φτάσετε στην αναβάθμιση του παρελθόντος επιπέδου 250, οπότε ίσως κάνετε την τιμή πώλησης των αντικειμένων να ανεβοκατεβαίνει, όπως μια τιμή μετοχών θα έκανε το παιχνίδι ακόμα καλύτερο
Ο μηχανισμός παιχνιδιού είναι καλός, αλλά πρέπει να προσθέσετε μερικές ακόμη δυνατότητες.
Εξαιρετικό παιχνίδι και όλα εκτός από εσάς θα μπορούσατε να προσθέσετε έναν ευκολότερο τρόπο μετακίνησης στους σταθμούς εξόρυξης
ΕΝΤΟΜΟ! Η αποστολή εξόρυξης αστεροειδών έχει σπάσει. Το μετάλλευμα Lutenum αφαιρείται από τον απολογισμό αναζήτησης εάν κατασκευάζονται ράβδοι Lutenum.
καλό παιχνίδι ΑΛΛΑ θα βάλεις άλλη επέκταση ή όχι; πότε? έχει τελειώσει ήδη το παιχνίδι, περίμενα τόσο πολύ για την ενημέρωση.. αν όχι, απεγκατάσταση αυτού..
Πολλά σφάλματα, ειδικά όταν πληκτρολογείτε στο clan και αλλάζετε ξόρκια... το χειρότερο μέρος του παιχνιδιού είναι η παραγωγή εκτός σύνδεσης, η οποία είναι το 1/8 της κανονικής παραγωγής, επομένως πρέπει να καταστρέψετε την μπαταρία του τηλεφώνου σας για να δημιουργήσετε σημαντικό ποσό πόρους γρήγορα. Αν το αφαιρέσετε, είναι 5/5 γιατί η κοινότητα και οι προγραμματιστές είναι και οι δύο πολύ ωραίοι
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά καλό και έχει πολλές δυνατότητες, αλλά με λύπη λέω ότι οι προγραμματιστές απλώς τεμπελιάζουν να εργάζονται πάνω στο παιχνίδι αντί να προσθέτουν νέα λειτουργία, αντικείμενα ή γεγονότα που κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον και εστιάζουν περισσότερο στην εμφάνιση ψεύτικων διαφημίσεων. Παίζω αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό και το απολαμβάνω πραγματικά, αλλά είμαι απογοητευμένος που βλέπω ότι δεν υπάρχει σημαντική ενημέρωση που να κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον, καθώς οι χάκερ είναι κορυφαίοι στο leaderboard για περισσότερο από ένα μήνα και οι προγραμματιστές δεν το έχουν επιδιορθώσει ακόμα.
Deep Town: Idle Mining Tycoon Strateegia mkq
Αγαπητέ προγραμματιστή. Σας στέλνω αυτό το σχόλιο για να προτείνω την προσθήκη μιας νέας δυνατότητας. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα είναι ένα σύστημα κύρους, που συμβαίνει όταν φτάσεις δεν ξέρω 500 επίπεδα. Ο τρόπος που θα λειτουργήσει είναι: κάθε φορά που το κάνετε, θα λαμβάνετε μια πολυδιάστατη σφαίρα ύλης (ή όποιον θέλετε πείτε την) που θα αυξήσει το εισόδημα κάθε μεταλλεύματος, πολύτιμου λίθου, και ίσως ακόμη και προϊόντων, κατά 50%. και δώστε αριθμό τσεκούρι από σμαράγδια (τι είναι ακόμη και αυτά τα πράσινα πετράδια). Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για το τέλος του παιχνιδιού.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και ευχάριστο σε κάποιο βαθμό και μου αρέσει. Αλλά όταν προσπαθούσα να φτιάξω ένα πηνίο tesla, έχασα 45 κρυστάλλους σε μια στιγμή... οι 71 κρύσταλλοι μου που κέρδισα με κόπο μειώθηκαν σε 26 κρυστάλλους. Δεν το πιστεύω! Θέλω έναν λόγο, μια διόρθωση σφαλμάτων ή μια αποζημίωση για αυτό. Edit: Πήρα πίσω το 45 crystal μου. Καλό είναι ότι η εξυπηρέτηση πελατών δεν απογοητεύει..
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι. Προοδευτικό παιχνίδι και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Ο λόγος που βαθμολογώ μόνο με 3 αστέρια είναι επειδή όταν πηγαίνω να παρακολουθήσω διαφημίσεις για ανταμοιβές δεν μπορώ να διεκδικήσω την ανταμοιβή. Έχω ένα τηλέφωνο με μικρή μνήμη ram που σημαίνει ότι δεν μπορώ να κρατήσω την εφαρμογή ανοιχτή ενώ παρακολουθώ την προσθήκη, οπότε μόλις ολοκληρωθεί η προσθήκη και το τηλέφωνό μου φορτώσει ξανά το παιχνίδι και δεν προστέθηκαν χρήματα. Εάν οι προγραμματιστές μπορούσαν να ψάξουν να το διορθώσουν, σίγουρα θα βαθμολογήσω με 5 αστέρια. Ελπίζω ότι αυτό βοηθά στην μελλοντική πρόοδο.
Deep Town: Idle Mining Tycoon حکمت عملی olgv
Ντουμπανιαρκο!
Hiragana - Learn Japanese Educação zhck
το απόλαυσα μέχρι να χτυπήσεις αυτόν τον χοντρό συμπαγή τοίχο... η διασκέδαση σταματά και οι ανταμοιβές είναι απλώς ένα πείραγμα αφού δεν τις αποκτάς ποτέ. 1 διαμάντι για μια καθημερινή ανταμοιβή ΕΑΝ το κάνετε σε σύντομο χρονικό διάστημα και όταν ξεχάσετε να το διεκδικήσετε, ω όχι, όλη αυτή η σκληρή τρελή δουλειά και οι πόροι που χάθηκαν έχουν χαθεί. δεν λαμβάνετε τις ανταμοιβές και δεν λαμβάνετε άλλη μια εργασία χάσιμο χρόνου αντί να προσπαθείτε Το να κερδίζεις αρκετά απλά για να περάσεις ένα άλλο επίπεδο και να αναβαθμίσεις για περισσότερες ταμειακές ροές είναι ένα αστείο με την πύλη. παίρνεις λιγότερα.
Το λατρεύω!
Απλά τέλειο
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό, αλλά χρειάζεται καλύτερο σύστημα διαχείρισης για τα ορυχεία. Ήταν εντάξει στην αρχή, αλλά γεμίζει πολύ γρήγορα όταν διαχειρίζεστε και μετακινείτε πολλά ορυχεία. Θα είναι ένα εύκολο 5* μόλις αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα.
καλούτσικο
Είχε πλάκα. Αλλά η διαχείριση του παιχνιδιού είναι «πολύ απαιτητική». Το Made you εξαρτάται από δωρεάν σεντούκια (διαφημίσεις) ή αγορά αντικειμένων. Στην αρχή, εάν θέλετε να προχωρήσετε, θα χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο για να διεκδικήσετε πόρους, να εξορύξετε, να πουλήσετε κ.λπ. Και θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να δημιουργήσετε ένα drone hub που θα σας βοηθήσει στη συλλογή πόρων. Και μην ξεχνάτε τα καθήκοντα. Πάρα πολλοί.
Υπέροχο παιχνίδι που παίζεται εδώ και μήνες. Το μόνο παράπονό μου είναι ότι δεν είναι φιλικό για αρχάριους, στερείται φροντιστηρίου ή υποδείξεων. Πρέπει να περάσω μόνος μου χωρίς γνώση. Δεν είναι πραγματικά μια τεράστια απογοήτευση για μένα, αλλά για άλλους μπορεί και θα είναι ο λόγος που θα το απεγκαταστήσουν αφού παίξουν μόνο μερικές μέρες.
Απλά εθιστικό τέλειο
Το παιχνίδι είναι υπέροχο. Το παίζω εδώ και ένα χρόνο και ακόμα δεν έχω τελειώσει την ιστορία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα σχετικά με το πού απαιτούν αντικείμενα ορισμένα gadget και ορισμένα από αυτά χρειάζονται πολύ χρόνο για να κατασκευαστούν, όπως 1500 ραφιναρισμένο λάδι ή 380 ενισχυμένο ήλιο (μου πήρε περίπου εβδομάδες για να τα φτιάξω). Επιπλέον, οι φυλές είναι άχρηστες, το 90% από αυτές είναι ανενεργές και δεν μπορούν να βρουν ένα καλό. Επιπλέον, αυτό το παιχνίδι είναι εκπληκτικό και η ιστορία είναι συναρπαστική.
Πολύ καλό
Το παιχνίδι σίγουρα είναι ωραίο και η πρώτη μου φορά που το παίζω είναι πολύ ωραία, αλλά παρακαλώ κάντε κάτι με αυτά τα κινούμενα σχέδια, είναι πολύ χάλια τις περισσότερες φορές, και δεν έχω καν αυτό το κακό τηλέφωνο.
Φοβερο. Υπέροχα steampunk γραφικά με εξαιρετικό έλεγχο του παιχνιδιού, αν σας αρέσουν τα resurces και τα εργαλεία κατεβάστε το
Είναι πολύ διασκεδαστικό, το προτείνετε. Προτείνετε επίσης να πάτε σε μια συντεχνία, διαφορετικά τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό και πολύ πιο ενδιαφέρον από άλλα παιχνίδια αδράνειας. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό το σφάλμα όπου λαμβάνω ειδοποιήσεις για εργασίες που ολοκληρώνονται που δεν έχω ορίσει ποτέ. Θα μπορούσα να απενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις, αλλά μετά δεν θα έπαιρνα τις έγκυρες.
Πολύ ρηχό, παίζει περισσότερο σαν αδρανές παιχνίδι. Δυνατότητες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, ανεβαίνουν οι αριθμοί ρολογιών, περιμένετε, ανεβαίνουν οι αριθμοί παρακολούθησης, περιμένετε περισσότερα, κ.λπ. Είναι ένα παιχνίδι χωρίς παιχνίδι, που απλώς έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να παρακολουθείτε βίντεο ή να αγοράζετε πετράδια για να κάνετε τα πράγματα να πάνε πιο γρήγορα.
Το παιχνίδι είναι υπέροχο μόνο αυτό το πρόβλημα όπου κατασκευάζω πράγματα στο σταθμό craftin μέχρι να πάρω το ποσό που χρειάζομαι για μια αναβάθμιση ή για να φτιάξω κάτι άλλο, λέει απλώς ότι δεν έχω αρκετό. Παράδειγμα: Έπρεπε να φτιάξω 50 λάμπες για να φτιάξω κάποιο είδος οθόνης στο παιχνίδι, οπότε άφησα το παιχνίδι να δημιουργήσει αυτές τις 50 λάμπες εκτός σύνδεσης, και όταν το ichad το πέτυχε, πήγα να φτιάξω την οθόνη μου, μου είπε ότι έχω μηδέν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει...το παιχνίδι είναι υπέροχο συνολικά, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό.
Απίστευτο παιχνίδι
Πολύ καλό παιχνίδι μέχρι στιγμής. Οι μηχανικοί είναι υπέροχοι, όπως και η ιστορία, για ένα παιχνίδι για κινητά, αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό. Νομίζω ότι θα πρέπει να απαλλαγείτε εάν ο μηχανικός όπου δεν μπορείτε να έχει περισσότερα από 1 ρομπότ χτίζει ένα minestation, επειδή το κάνει να νιώθει περισσότερο σαν ένα φτηνό παιχνίδι για κινητά, κάτι που δεν είναι. Κατά τα άλλα ένα υπέροχο παιχνίδι. Θα μπορούσατε να βελτιώσετε τα γραφικά και άλλες ενημερώσεις ποιότητας ζωής για να κάνετε το παιχνίδι 10 φορές πιο ευχάριστο
Μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που χρησιμοποιώ μια νέα συσκευή με επαναφέρει, συνδέομαι και λέει Περιοχή 11 ήμουν στα 95, το παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά δεν έχω χρόνο να ξαναέρθω εδώ, οπότε δεν παίξτε το άλλο, αν θέλετε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι κάντε το suro για να κρατήσετε τη συσκευή μέχρι να μην θέλετε να το παίξετε άλλο
Έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω εκτός από το να σκάψω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι με προσεγμένη ιστορία, το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχουν πραγματικά διαφημίσεις. Αλλά ειλικρινά δεν αισθάνομαι στα μισά του δρόμου και δεν ξέρω τι να κάνω
Σας ευχαριστώ πολύ, προγραμματιστές! Όταν βλέπω για πρώτη φορά αυτό το παιχνίδι, το παραλείπω και βρίσκω άλλο παιχνίδι γιατί εκείνη τη φορά πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν βαρετό. Τότε, μου αποδείξατε ότι κάνω λάθος, σας ευχαριστώ που αναπτύξατε αυτό το παιχνίδι. Συνεχίστε να προσθέτετε χαρακτηριστικά που θα κάνουν αυτό το παιχνίδι να εξελίσσεται όμορφα. Αυτό το παιχνίδι είναι ένας πολύ καλός δολοφόνος χρόνου... Φανταστείτε ότι βαριόμουν κάποιες μέρες γιατί δεν ξέρω τι να κάνω και αυτό το παιχνίδι έρχεται στη ζωή μου που με κάνει να νιώθω καλύτερα σε μέρες που βαριούνται. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει σφάλματα ή σφάλματα. Εξαιρετικό Παιχνίδι! Σου άξιζε το χειροκρότημα 👏👏👏. Αλλά ο τρόπος που ελπίζω ότι σας άξιζε το μοιράστηκα αυτό στους φίλους μου και εξήγησα πώς έπαιζε το παιχνίδι. Το απολαμβάνουν επίσης όπως ακριβώς ένιωσα.
Deep Town: Idle Mining Tycoon حکمت عملی psml
Εντάξει, το πιο ενοχλητικό πράγμα που με έκανε να απεγκαταστήσω ήταν τα κατεστραμμένα επίπεδα. Το πάγωμα του στρώματος παίρνει ΠΟΛΥ πολύ χρόνο για να επαναφορτωθεί και το στρώμα αναγεννάται ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ για να αξίζει τον κόπο μου, κάνοντας κλικ στο καταραμένο λέιζερ, το οποίο παίρνει μερικά δευτερόλεπτα για να επαναφορτωθεί επίσης», πάνω από όλα. Μόνο για αυτόν τον λόγο (ανεξάρτητα από όλες τις αναβαθμίσεις), είμαι έξω. Πολύ λυπηρό γιατί η τέχνη και τα κινούμενα σχέδια είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, η μουσική και ο ήχος είναι ΥΠΕΡΟΧΑ και αυτό το παιχνίδι έχει ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ!
Είναι ενδιαφέρον και πολύ διασκεδαστικό, μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να ταξιδέψω σε άλλους πλανήτες, νομίζω ότι είναι ένα αστείο. Αν μπορώ να μου πω, θα είμαι πολύ χαρούμενος
Είναι τόσο εθιστικό το λατρεύω ωραίο μικρό παιχνίδι που δεν χρειάζεται να περιμένετε, υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε φοβερό
Deep Town: Idle Mining Tycoon حکمت عملی olgv